Izjava o privatnosti

Poštujemo vašu privatnost i želimo da se osjećate sigurno prilikom posjeta našim stranicama

Izjava o privatnosti i zaštiti osobnih podataka

Poštujemo vašu privatnost i želimo da se osjećate sigurno prilikom posjeta našim stranicama. U tu svrhu donosimo ovu Izjavu kako bi dobili jasne informacije o podacima koji se prikupljaju i obrađuju, ta na koji način se zaštićuju. Ova pravila su u skladu s Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka i drugim važećim zakonima koji se odnose na zaštitu podataka.

I. Koje podatke prikupljamo i obrađujemo?

I.1 Podaci koje automatski prikupljamo

Automatski prikupljamo podatke kao što je vaša IP adresa, operativni sustav, vrsta preglednika i stranice koje ste pregledali. Ti podaci su spremljeni u datoteke zapisnika (log) poslužitelja i koristimo ih kako bi bolje razumjeli interese naših korisnika.

I.2 Podaci osoba koje su nas kontaktirale putem obrazaca s web stranice

Stranicu možete koristiti bez upisivanja vaših osobnih podataka, no ako nam dobrovoljno pošaljete upit putem obrasca (kontakt obrazac, obrazac upita za ponudu) s naših stranica, time nam dajete privolu da podatke prikupimo i obradimo u svrhu obrade vašeg upita. Prikupljene podatke nećemo ni na koji način učiniti dostupnima osobama koje za to nisu ovlaštene, osim u slučaju kada je to zakonom propisano. Prikupljeni podaci se brišu nakon što prestane svrha radi koje su prikupljeni a najkasnije istekom svih zakonskih obveza pohranjivanja (osim u slučaju pokretanja sudskog ili nekog drugog postupka koji zahtijeva čuvanje podataka).

I.3 Kolačići i analitika

Kolačići su tekstualne datoteke koje internetski preglednig sprema na vaše računalo prilikom posjeta web stranici. Podatke u kolačiće upisuje web stranica koju ste posjetili i obično služe za spremanje postavki, tako da kada opet posjetite tu stranicu putem istog preglednika, omogućeno joj je korištenje spremljenih podataka (kao što je odabir jezika na višejezičnim stranicama i sl.). Preglednici obično imaju zadanu postavku prihvaćanja kolačića, no imate mogućnost i zabraniti prihvaćanje kolačića. Zabranom pohrane kolačića postoji mogućnost da nećete moći koristiti određene funkcionalnosti na web stranicama.

Sve kolačiće koje koristi ova stranica možete blokirati unutar postavki internetskog preglednika, a putem izbornika na ovoj stranici, to možete učiniti samo za izvedbene kolačiće (koji nam omogućuju praćenje i analiziranje prometa web stranice).

Za analitiku korištenja naše stranici koristimo alat Google Analytics. Podaci koje Google Analytics prikuplja ne koriste se u niti jednu drugu svrhu. Više o prikupljanim podacima možete pronaći na stranici https://www.google.com/policies/privacy/partners.

II. Pristup i ažuriranje vaših osobnih podataka

U svakom trenutku osiguravamo sljedeća prava vazana uz obradu i prikupljanje osobnih podataka:

  • Pravo na pristup i uvod u podatke
  • Pravo na ispravak netočnih podataka ili nadopunu ako su podaci nepotpuni
  • Pravo na brisanje
  • Pravo na povlačenje privole
  • Pravo na ograničenje obrade
  • Pravo na prenosivost podataka
  • Pravo na podnošenje prigovora

III. Kako možete ostvariti svoja prava?

InDATA tehnologije d.o.o.
Volavje 108, 10450 Jastrebarsko, Republika Hrvatska
Tel.: +385 (0)98 621 357
e-mail:

Kao posjetitelj naše stranice imate pravo dobiti informacije o postupanju s Vašim osobnim podacima i uputiti zahtjeve za ostvarenje Vaših prava.

Za sva pitanja u vezi Vaših osobnih podataka možete nas kontaktirati telefonom ili e-mailom.

Vaše upite i zahtjeve obradit ćemo bez nepotrebnog odgađanja i u skladu sa zakonskim obvezama te Vas informirati o rezultatima obrade.

Svoja prava možete ostvarivati i putem pritužbe Agenciji za zaštitu osobnih podataka, Martićeva ulica 14, 10000 Zagreb.

IV. Izmjene i dopune

Zadržavamo pravo izmjene ove Izjave i pravila o kolačićima u bilo kojem trenutku kako bi prenijeli nove važne informacije o zaštiti vaših podataka.

Datum zadnje izmjene: 6.6.2023.